Constructie en Installatiebedrijf Veenstra Welsrijp

Oasterein 3
8842 LM Welsrijp
0517 - 341201
info@veenstrawelsrijp.nl

 Home

 Constructie

 Installatie
  Aardwarmte
  CV
  KISS
  Vloerverwarming
  Zonnepanelen

 Links

 Contact

KISS is er voor u, in elke situatie


KISS is een hoogwaardige installatie die u op het gebied van uw energievoorziening én aansluitingen voor telefoon, radio/tv, data en huisautomatisering een leven lang volledige keuzevrijheid en flexibiliteit biedt. Met KISS bepaalt u waar al uw stopcontacten en andere aansluitingen komen te zitten. En woont u eenmaal in een KISS woning, dan zijn vele uitbreidingen - ofwel KISSabilities - te integreren, die uw leven een stuk comfortabeler, plezieriger en veiliger maken.

Of u nu eenvoudige uitbreidingen op uw basis wilt, zoals een extra stopcontact of u wilt geavanceerde huisautomatiseringsmogelijkheden inpassen die u meer comfort bieden of als zorgtoepassing dienen, het is voor KISS een fluitje van een cent om het in te passen. Door het gebruikte plintsysteem kan een en ander gemakkelijk worden aangesloten, zonder hak- en breekwerk. De basis ligt al in uw huis, de rest past er moeiteloos in!
Welke leef- en woonsituatie u ook heeft, er zijn KISS toepassingen die voor u van betekenis kunnen zijn. KISS past zich aan aan uw manier van leven aan.